Hazelnootpudding

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het eigeel samen met het warme water tot een zalfje roeren, 60 gr van de suiker, een snufje zout, de geraspte sinaasappelschilen het sinaasappelsap erbij doen. In een andere kom de eiwitten stijf kloppen en beetje voor beetje de rest van de suiker erdoor kloppen. Dit eiwit door het eigeel scheppen. De bloem, de maizena, het bakpoeder en de hazelnoten vermengen en dit mengsel er zo luchtig mogelijk door scheppen. De puddingvorm invetten en het broodkruim erin strooien. De vorm vullen met het deeg. De vorm sluiten of afdekken en au bain-marie op een zacht vuur in 60 minuten gaar koken. De vorm onder de koude kraan laten schrikken en de pudding lossen op een schaal. Geef er eventueel een chocoladesaus bij.

Hazelnootpudding is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnootpudding
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootpudding
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
witte chocolade en hazelnootpudding
0 min
Bekijk recept
Schuipjesijs!
10-20 min -
Bekijk recept

Hazelnootpudding
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootpudding
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
witte chocolade en hazelnootpudding
0 min
Bekijk recept
Schuipjesijs!
10-20 min -
Bekijk recept