Hutspot met klapstuk

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het klapstuk met 7,5 dl water en wat zout aan de kook en laat dit ongeveer 1,5 uur zacht trekken. Voeg wortels, aardappelen, uien en rundvet of boter toe en kook alles circa 30 minuten op een zacht vuur tot vrijwel al het vocht is verdampt. Voeg wat water toe als het droog kookt, maar laat de hutspot niet te vochtig worden. Snijd het vlees in plakken. Roer de aardappelen en groenten door elkaar en breng een en ander op smaak met zout en peper.

Hutspot met klapstuk is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hutspot met klapstuk
Bekijk recept
Hutspot met klapstuk
0 min
Bekijk recept
Hutspot met klapstuk
0 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Hutspot Met Klapstuk
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept