IJskoffie-Toffee-Karamel

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de suiker met

0.5 deciliter water tot karamel. Neem de pan van het vuur en roer met een houten lepel de boter erdoor. Rooster intussen de amandelstukjes goudbruin en roer ze direct door de warme karamel. Giet kleine hoopjes karamel op bakpapier, leg op elk hoopje een koffielepel. Giet nog wat karamel over de lepel zodat deze helemaal zijn bedekt met karamel. Schep in iedere koffiekop met koffie een bol karamelijs en serveer er een karamelkoffielepel bij.

IJskoffie-Toffee-Karamel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept

IJskoffie met lobbige room
10 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Klassieke ijskoffie
- 10 min -
Bekijk recept
IJskoffie
5 min Nagerecht
Bekijk recept