Ijssushi: pannekoek met karamelijs

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat vier bolletjes caramelijs zacht worden in de koelkast. Neem twee afgekoelde pannenkoekjes en bestrijk ze rijkelijk met het zacht geworden ijs. Rol de pannenkoekjes op en laat ze opstijven in de diepvries (een half uurtje moet volstaan). Haal de pannenkoekenrolletjes uit de diepvries en snijdt ze in stukjes van ongeveer vier centimeter. Een cocktailprikker erdoor en klaar is je ‘ijssushi’.

Ijssushi: pannekoek met karamelijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme marshmallows met karamelijs en pecannoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Karamelijs met espresso
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pecan-karamelijs met chocoladesaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept