Ijstaart met mokkasmaak

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plets de schuimkoekjes en de kletskoppen met bijvoorbeeld een deegrol fijn. Maak de klop-klop aan in een grote mixkom. Voeg de doosjes slagroom, het mokkaschuim en 1/3 van de kletskoppen toe aan de mix en mix het geheel tot een luchtig mengsel. Voeg als laatste de advocaat toe voor een zoete smaak. Giet het geheel in een ronde taartvorm met een afneembare rand. En strooi de overgebleven kruimels kletskoppen over het mengsel. Zet de taartvorm in de diepvries, 24 uur later is de taart voldoende ingevroren en kun je hem aansnijden. Eet smakelijk!

Ijstaart met mokkasmaak is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept