Italiaanse salade

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de eieren in 10 min. hard, laat ze onder koud water schrikken.
- Schil de aardappelen, snijd ze in dunne plakjes en vervolgens in luciferdunne reepjes. Snijd de wortels ook in luciferdunne reepjes. Kook de aardappelen in 2-3 min. gaar en de worteltjes in 3-4 min. Spoel ze af in een vergiet met koud water en laat ze uitlekken.
- Snijd het pekelvlees, de mortadella, en 4 augurkjes in luciferdunne reepjes. Laat de boontjes uitlekken en snijd ze in de lengte doormidden. Laat de selleriesalade uitlekken. Doe dit alles in een kom.
- Klop de ingredi?nten voor de dressing door elkaar en schep de dressing door de salade. Maak de sla schoon en leg hem op vier bordjes. Verdeel de gemengde salade hierover. Garneer met parten ei, waaiertjes augurk en desgewenst de olijven.
- Lekker met stokbrood en (kruiden) boter.

Italiaanse salade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept