Italiaanse visschotel

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal in. Snijd de vis in stukken. Bedek de bodem van de ovenschaal met de helft van de prei- en uienringen, paprikareepjes en tomaatjes. Leg de vis over het groentemengsel en verdeel vervolgens de helft van de pestosaus over de vis. Doe daarop de rest van de prei, uien en paprika en eindig met de tomaatjes. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Vermeng de slag- of sojaroom en de rest van de Barillasaus tot een gladde, vloeibare saus. Giet de saus over de bovenste laag. Zet de schaal in de oven en laat de vis in ongeveer 30-40 minuten gaar worden. Dek de schaal halverwege de tijd af met folie of een deksel, zodat de bovenste groentelaag niet uitdroogt. Serveer de ovenschotel met aardappelpuree, pasta of rijst.

Italiaanse visschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept