Italiaanse zabaglione

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alle ingredienten in een grote mengschaal doen en die au bain-marie op een laag pitje zetten. Alles blijven opkloppen met een garde tot de eiercreme mooi stevig wordt. Kort voor het water aan de kook komt, de sabayon van het vuur nemen en overscheppen in coupes of schaaltjes. Meteen serveren. Tip: eventueel vooraf een bolletje vanille-ijs in de schaaltjes doen.

Italiaanse zabaglione is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans schuim (zabaglione)
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bill Granger's gemengd fruit, zabaglione & cantuccini
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zabaglione (dessert van eierdooiers en wijn)
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept