Japanse zalm uit de oven

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg elke zalmfilet op een stuk aluminiumfolie van circa 20 x 30 cm. Bestrooi nu de zalm naar smaak met peper en zout. Pers de teentjes knoflook boven de zalm en sprenkel de sojasaus en het limoensap of citroensap erover. Vouw hierna de folie langs de zalm omhoog en (als pakketjes) goed dicht Zet de vispakketjes 15 minuten op een bakplaat midden in de oven. Verhit intussen de olie in een wok of hapjespan. Roerbak nu de gemengde roerbakgroente. Serveer de zalmpakketjes met de roerbakgroente bij pandarijst, notenrijst of gele rijst

Japanse zalm uit de oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept