jerryke's provençaalse saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

ajuinen en paprika's grof snijden ajuinen aanbakken in een beetje boter paprika's toevoegen, dan de tomaten, de kruiden en de look even kijken als de saus niet te dik is, anders een beetje water toevoegen. dit een 1/2 uurtje laten pruttelen op een zacht vuur, dan de champions toevoegen en nog een 15 minuten verder laten pruttelen let op dat je niet te veel peper en pili-pili toevoegt, mocht het toch zijn doe er dan een stukje appel bij heel fijn gesneden.

jerryke's provençaalse saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Konijn op wijze van jerryke
0 min
Bekijk recept
Pesto van jerryke
0 min
Bekijk recept
Aardbeienkaastaart van jerryke
0 min
Bekijk recept
Tartare van jerryke
0 min
Bekijk recept