jerryke's Provençaalse saus

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui, knoflook en snipper fijn. Pel de tomaten, haal de pitten eruit en snijd in grove stukken. Reinig en was de paprika's. Verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Was de courgette, halveer ze en snijd in fijne schijfjes. Verwarm de olijfolie, fruit hierin ui en knoflook. Voeg de stukken tomaat toe. Laat even stoven. Voeg dan de wijn, bouillon, en Provençaalse kruiden toe. Laat 30 min. op een zacht vuurtje stoven. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Deze saus wordt geserveerd met eiergerechten, vis, vlees en gevogelte.

jerryke's Provençaalse saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Konijn op wijze van jerryke
0 min
Bekijk recept
Pesto van jerryke
0 min
Bekijk recept
Aardbeienkaastaart van jerryke
0 min
Bekijk recept
Tartare van jerryke
0 min
Bekijk recept