jerryke's saus

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

bak de champignons samen met de geblancheerde spekreepjes en gepelde uitjes. Voeg rode port toe, laat even inkoken, kruid met peper en zout en u hebt een heerlijks saus voorbij gevogelte en wild.

jerryke's saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Konijn op wijze van jerryke
0 min
Bekijk recept
Pesto van jerryke
0 min
Bekijk recept
Aardbeienkaastaart van jerryke
0 min
Bekijk recept
Tartare van jerryke
0 min
Bekijk recept