Kabeljauw met garnalen en boerenkaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200°C. Prei in hele kleine stukjes snijden, goed wassen en uitlekken. Kabeljauwfilets inwrijven met zout en peper. Elke filet op een groot stuk dubbelgevouwen bakpapier of aluminiumfolie leggen. Garnalen en prei erover verdelen. Kaas erover strooien. Op elk stuk vis een eetlepel boter doen. Papier of folie goed dichtvouwen. Op bakplaat leggen. In het midden van de voorverwarmde oven ± 20 minuten bakken. Lekker met gekookte aardappelen en een mengsel van gebakken courgette- en wortelreepjes.

Kabeljauw met garnalen en boerenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Ovenomelet met bloemkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Walnotenquiche met oude kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept