Kabeljauw met komijnekaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in. Wrijf de kabeljauwfilet in met zout en peper. Verkruimel de boterhammen in de keukenmachine en vermeng dit broodkruim met de boter en de komijnekaas. Ontvel de tomaten en snij deze in plakken. Leg de kabeljauwfilet in de ovenschaal. Verdeel het brood-kaasmengsel over de vis. Leg de plakken tomaat erop en bak de vis in het midden van de voorverwarmde oven ± 20 minuten.

Kabeljauw met komijnekaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje komijnekaas met courgette
5 min -
Bekijk recept
Blote billetjes in het groene veld
30 min-
Bekijk recept
Stamppotjes met andijvie & toppings
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse box-hartig
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept