Kabeljauwhaasje met korst van Zwarte-Woudham

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Droog de Zwarte-woudham in de oven (ongeveer 1 uur à 90°) Verkruimel de ham, meng met het broodkruim en de olijfolie (Bewaar 2 sneden ham als versiering). De aardappelen koken. De fijngeknipte pijpajuin stoven. Samen verwerken tot een smeuïge puree met de zure room. De visfumet en de room tot de ongeveer de helft inkoken. Mix de koude boter in blokjes onder de saus. Leg een laag hamkruim op de vis en bak deze ongeveer 1 kwartier in een voorverwarmde oven van 220°. Laat nog enkele minuten rusten. Bak de Shii-take paddenstoelen in wat olijfolie.

Kabeljauwhaasje met korst van Zwarte-Woudham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden kabeljauw met gerookte ham
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met rode biet en mozzarella di buffala
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken quinoa met groenten en ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
gevulde kipfilet met champignons
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept