Kabeljauwrug met tomatencoulis en pompoenpuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en kook ze gaar Snij het pompoenvlees in blokjes, schil en versnipper een sjalot en laat ze samen met wat korianderblaadjes aanfruiten in een eetlepel olijfolie Haal de aardappelen en de pompoenblokjes door een groentenzeef of plet ze tot een smeuïge puree Breng op smaak met peper en zout en voeg een eetlepel boter toe Schil en versnipper de ui, pel de tomaten en snij ze in blokjes Laat de ui samen met de spekreepjes enkele minuten aanfruiten, voeg de tomaten toe en laat nog even verder sudderen Voeg dan de fijngehakte olijven en look toe en breng op smaak met peper en zout en laat op een zacht vuurtje inkoken Schik intussen de kabeljauwruggen in een ovenschotel en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden Schuif in een op 150°C voorverwarmde oven en laat ongeveer 15 minuten garen Schik de kabeljauwrug op een bord, overgiet met tomatencoulis en dresseer met de hulp van een spuitzak de pompoenpuree in torentjes rondom de vis Eventueel afwerken met wat platte peterselie en basilicum. 474 kcal p.p. Dit is een recept van Pascal Feith uit Braine-le-Chateau

Kabeljauwrug met tomatencoulis en pompoenpuree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept

Skrei op een bedje van wortelgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
TARTAAR VAN KABELJAUW MET MANGO
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept