Kabeljouwhaasje op Oostendse wijze.

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 200°C. Beboter een ovenschotel en leg er de met peper en zout gekruide vis in. Zet in de oven en laat 15 min. bakken. Intussen bereidt je de saus:klop 2 eierdooiers met 1 eetlepel water in een pannetje au bain marie. Verwarm en blijf kloppen tot de saus dikker wordt. Neem het pannetje van het vuur en voeg er al roerend geleidelijk de boter bij en tenslotte de room. Warm houden maar vooral niet laten koken. Voeg er de garnalen bij en kruid lichtjes met peper en zout. Overgiet de vis ermee en dien op met gekookte patatten met peterselie.

Kabeljouwhaasje op Oostendse wijze. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept