Kalfsbiefstukjes met Roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de spinazie zeer zorgvuldig verschillende keren en verwijder alle blaadjes die niet helemaal mooi groen zijn. Doe ze met aanhangend water en wat zout in een grote pan en kook ze onder af en toe omscheppen in 10 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken.
- Smelt ondertussen de boter in een pan, en als ze heet is, zet er de biefstukjes in, zet de deksel op de pan en laat ze 20 minuten op zacht vuur sudderen. Doe dan de deksel van de pan en sauteer ze op hoog vuur bruin.
- Leg ze op een voorverwarmde schaal, omring ze met spinazie.
- Deglaseer de braadboter met de port, schraap alle aanbaksels goed los, geef er de room bij, zout en peper en laat nog even doorwarmen. Schenk de saus over het vlees en de spinazie.

Kalfsbiefstukjes met Roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvlees met dragon-uiensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsbiefstukjes Met Limburgse Mosterdsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Kalfsbiefstukjes.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Kalfsbiefstukjes
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept