Kalfsblanquette met witloof

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem een stoofpot met deksel en laat hierin het vlees bruinen. Was ondertussen het witloof en snij hem in stukken van +/- 5 cm. Eens het vlees een korstje gekregen heeft, het witloof erbij doen De gehakte lookteentjes, peper en zout, eventueel een klontje suiker (bitterheid van het witloof). 2 uur laten sudderen met deksel erop. Af en toe de hoeveelheid vocht nakijken. Als het vlees gaar is (na 2 uur) er de room bijdoen en iets laten inkoken. Serveer met gekookte aardappelen en ’s anderendaags smaakt het nog beter.

Kalfsblanquette met witloof is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Traditionele kalfsblanquette
2 uur-
Bekijk recept
Kalfsblanquette met amandelen en rozijnen
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanquette (2)
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanquette met groenten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept