Kalfskotelet in portsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Haal de koteletten door de bloem en bestrooi ze met peper, zout en paprikapoeder.
- Verhit de boter en bak hierin de koteletten in zo?n 15 minuten rondom bruin. Haal vervolgens de koteletten uit de pan en houd ze warm. Voeg nu port, witte wijn, kookroom en citroensap bij het braadvocht van de koteletten en laat de saus tot de helft inkoken.
- Serveer de kalfskoteletten met de saus. Bestrooi het gerecht met peterselie en eet er rijst of pasta bij.

Kalfskotelet in portsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept