Kalfskotelet met courgettenpuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De kalfskoteletten mooi gaar en goudbruin bakken in de boter en warm houden.
- De courgette schillen en ontpitten. De tomaat onderdompelen in kokend water, ontvellen en ontpitten.
- De courgette en de tomaat in stukjes snijden en pureren met de mixer. Basilicum, bouillon, peper en zout toevoegen en fijnmalen.
- Overgieten in een pannetje en verwarmen. De verse room toevoegen en zachtjes laten indikken zonder te koken.
- Het vlees op warme borden schikken en overgieten met de saus. Serveren met aardappelpuree.

Kalfskotelet met courgettenpuree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept