Kalfskotelet met Maredsous

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De oven op 200 graden voorverwarmen.
- De look pellen en persen, de ui fijnsnijden.
- Het vlees bedekken met de look en kruiden met zout en peper.
- De boter smelten in een ovenschotel en daarin de ui lichtjes fruiten. De ui uit de ovenschotel halen en apart houden.
- In dezelfde boter de kalfskoteletten bakken tot ze goudbruin zijn. Ze dan bedekken met de ui en er vervolgens de gepelde en ontpitte tomaten en de rode wijn bijvoegen. Een deksel op de schotel leggen en ongeveer 40 minuten in de oven laten bakken.
- Dan de grill van de oven aansteken, het deksel van de ovenschaal nemen, op elk stuk vlees een plakje kaas leggen en de schotel onder de grill schuiven tot de kaas mooi gebruind is.
- Onmiddellijk serveren.

Kalfskotelet met Maredsous is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

maredsous-soep van marijke
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wortel-maredsous soep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
maredsous-soep
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maredsous tomaten soep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept