Kalfslapjes en auberginebrood

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bruin de kalfslapjes in een braadpan in een mengsel van boter en olie, samen met de kleine uitjes. Voeg peper en zout toe.
- Eerst maakt u het auberginebrood klaar.
- Pel de aubergines, fruit ze in een braadpan met peper en zout. Als ze gefruit zijn, plet u de gekookte aubergines; meng ze met de 4 geklopte eieren, de verse room, de tomatensaus en het peper en zout. Als het geheel goed gemengd is, giet u het in een cakevorm bedekt met aluminiumfolie en laat u het een ? uur bakken in de oven op stand

6. Laat het een beetje afkoelen zodat u het uit de vorm kunt halen.
- Snijd het auberginebrood in sneetjes en serveer met de kalfslapjes in roomsaus; maak voldoende saus zodat de sneetjes auberginebrood goed kunnen worden overgoten.

Kalfslapjes en auberginebrood is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept