Kalfslapjes met kappertjes

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- In een bord 2 eetlepels bloem vermengen met peper uit de molen. De kalfslapjes in de bloem wentelen.
- In een pan wat olie laten heet worden en op een hoog vuur de kalfslapjes aan beide zijden goudbruin dichtschroeien. Daarna op een zacht vuur nog 10 minuten laten bakken. De kalfslapjes vervolgens uit de pan halen en warm houden.
- De pan deglaceren met de azijn en er de kappertjes aan toevoegen. Enkele seconden laten inkoken en weghalen van het vuur.
- De boter in kleine klompjes verdelen en onder voortdurend kloppen bij de kappertjes voegen.
- De kalfslapjes napperen met de saus en onmiddellijk opdienen.

Kalfslapjes met kappertjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept