Ontvel en ontpit de tomaten en snij het tomatenvlees in brunoise. Stoof in een soeplepel olijfolie de fijngehakte sjalot en de gehakte look. Voeg er de brunoise van tomaten en basilicum aan toe en laat het geheel stoven op een zacht vuurtje gedurende 20 à 30 minuten. Snij de kalfsoester in nootjes van 2 cm dik en kruid de beide kanten met peper en zout. Bak de nootjes 1 minuut aan beide zijden goudbruin en zet ze daarna aan de kant op een zacht vuurtje. Snij de verse geitenkaas in 8 stukken. Breng een koffielepel olijventapenade en een grote koffielepel gehakte stukjes tomaat aan op elk nootje. Werk af met een sneetje geitenkaas. Leg het kalfsnootje met geitenkaas op de bakplaat en besmeer het geheel met een scheutje olijfolie en wat honing. Plaats in de oven gedurende 5 minuten op grillstand. Werk eventueel af met kervel. Smakelijk!