Kalfssteak met verse geitenkaas

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvel en ontpit de tomaten en snij het tomatenvlees in brunoise. Stoof in een soeplepel olijfolie de fijngehakte sjalot en de gehakte look. Voeg er de brunoise van tomaten en basilicum aan toe en laat het geheel stoven op een zacht vuurtje gedurende 20 à 30 minuten. Snij de kalfsoester in nootjes van 2 cm dik en kruid de beide kanten met peper en zout. Bak de nootjes 1 minuut aan beide zijden goudbruin en zet ze daarna aan de kant op een zacht vuurtje. Snij de verse geitenkaas in 8 stukken. Breng een koffielepel olijventapenade en een grote koffielepel gehakte stukjes tomaat aan op elk nootje. Werk af met een sneetje geitenkaas. Leg het kalfsnootje met geitenkaas op de bakplaat en besmeer het geheel met een scheutje olijfolie en wat honing. Plaats in de oven gedurende 5 minuten op grillstand. Werk eventueel af met kervel. Smakelijk!

Kalfssteak met verse geitenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfssteak met voorjaarsgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept