Snipper de ui en snij de kalkoenfilet in reepjes. Bak de kalkoenreepjes snel rondom bruin in de olie en schep ze uit de pan. Fruit de ui in het overgebleven bakvet. Pers de knoflookteentjes erboven uit. Voeg de ketoembar, de djintan, het chilipoeder en de tomatenpuree toe en bak al roerend ca. een minuut mee. Voeg dan de tomatenblokjes toe en verkruimel het bouillontablet erboven. Als het kookt de kalkoenreepjes er weer door scheppen. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Roer de bloem door de yoghurt en roer dit mengsel door de kalkoen/tomatencurry. Weer aan de kook brengen en af en toe roerend 2 minuten zachtjes laten koken tot alles vermengd en gebonden is. Breng op smaak met zout en peper en strooi de fijngeknipte koriander erover. Pas op met het chilipoeder: heet! Lekker met basmatirijst, komkommersalade en een extra schaaltje yoghurt erbij. Met dank aan anna voor dit recept