Kalkoenfilet met balsamico

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de kalkoenfilets in met peper en zout en wentel ze door de bloem.Schud de overtollige bloem eraf.Bak de filets 3 minuten aan elke kant in de hete olie in de koekepan op hoog vuur.Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Bak in dezelfde pan de paprika met de knoflook al roerend met een houten lepel 7 à 8 minuten. Voeg vlak voor het serveren de basilicum en de azijn toe.Leg de kalkoenfilets terug in de pan en warm ze nog 2 à 3 minuten door.keer ze regelmatig om. Leg het vlees met de paprika op een voorverwarmde schaal en serveer het direct. Bij dit gerecht zijn gekookte aardappelen of pasta zeer gepast!(Hiervoor moet je nog extra calorienen voor aanrekenen.) *BALSAMICO-Azijn: is afkomstig uit Modena en is te verkrijgen in vrijwel elke goede supermarkt.

Kalkoenfilet met balsamico is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept