Kook de aardappelen 5 min. in water met zout. Schep er 1 el olie, de uitgeperste knoflook, de rozemarijn en peper en zout naar smaak door en verdeel ze over een met een bakmatje beklede bakplaat. Bak ze in een voorverwarmde oven (250 °C) in ± 35 min. bruin en gaar. Schep ze tussentijds tweemaal om. Bestrooi de kalkoen met peper en zout naar smaak en bak het vlees in 2 el van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag in ± 12 min. aan beide kanten bruin en gaar. Bestrijk intussen de tomaatjes met de rest van de olie en rooster ze 5-7 min. onder de hete grill. Bestrooi ze met peper en zout. Serveer de kalkoen met de aardappeltjes en de tomaatjes aan tros.
Kalkoenfilet met gegrilde kerstomaatjes is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip