Kalkoenfilets met gekarameliseerde sjalotjes in ro

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de kalkoenfilets met peper en zout en bak ze gaar en goudbruin in boter. Houd ze warm. Bak nu de sjalotjes in de braadjus goudbruin. Strooi de suiker erbij en schep het geheel om en om. Blus dit af met de rode wijnazijn. Voeg vervolgens de rode port en de vleesjus toe en laat het geheel (even) inkoken tot de sjalotjes gaar zijn (voeg een scheutje water toe als de saus te dik is). Leg nu de kalkoenfilets op voorverwarmde borden en schep de sjalotjes en wat saus erover. Serveer hierbij gebakken aardappeltjes en roergebakken witloof.

Kalkoenfilets met gekarameliseerde sjalotjes in ro is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Weelderige wentelteefjes
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Zuppa Di Pesco Al Il Teatro
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Gegrilde Coquilles Op Een Rivierkreeftjesrisotto,saus Van Ro
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde biefstuk met saus van rode port en ro
0 min
Bekijk recept

Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kalkoenfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept