Kalkoenfilets op Hawaïaanse wijze

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat 2 eetlepels margarine kleuren in een braadpan. Bak de kalkoenfilets aan beide zijden goudbruin (2 minuten aan elke kant). Kruid met peper. Zet het vuur lager en laat nog 2 minuten verder bakken. Haal vlees uit depan en schik het in een overschotel. Leg op elke kalkoenfilet een schijf ananas, een schijfje tomaat en een sneetje jonge goudakaas (een beetje groter dan het stuk vlees). Strooi er wat paprikapoeder over en schuif in de voorverwarmde oven op 200°C. Laat gedurende 10 minuten verwarmen. Werk intussen de saus af: maak de braadresten los met 2 dl bouillon en giet er 1 dl droge sherry bij. Breng aan de kook en bind met "maïzena-Express" tot een lichtgebonden saus. Laat nog 1 à 2 minuten doorkoken. Laat intussen de rijst koken.

Kalkoenfilets op Hawaïaanse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kalkoenfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept