Kalkoenlapjes met portosaus

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Start met het bakken van het vlees - Neem de braadpan en verhit een klontje boter - Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout - Bak de lapjes mooi bruin gedurende 4 minuten aan beide kanten - Zorg ervoor dat je geen aangebrande boter krijgt! - Neem het vlees uit de pan en leg op een bord - Bedek met aluminiumfolie of steek in een oven(120-150°C) om warm te houden - Maak een bruine fond met het aanbaksel van het vlees - Hiervoor blus je de pan met water en roer je het aanbaksel los met de garde - Voeg porto toe en balsamico-azijn - Kruiden met peper en zout - Werk de saus op met klontjes boter Als je de saus nog wat dikker wil, dan kan je aandikken met een beetje maïszetmeel. Werk af naar keuze, bijvoorbeeld room, extra siroop van het fruit ...

Kalkoenlapjes met portosaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipblokjes met kruiden portosaus en tagliatelle
0 min
Bekijk recept
Hindemedaillon met portosaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met portosaus
0 min
Bekijk recept

Kalkoen met citroen en courgettespaghetti
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes en tagliatelle met pesto van peterselie en amandelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met kalkoen, groenten en noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept