Kalkoenragout met groene en rode groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon met de selderij en de kalkoen aan de kook en kook de kalkoen in ± 10 min. helemaal gaar. Neem de kalkoen uit de bouillon en zeef de bouillon. Pluk de kalkoen in reepjes. Smelt de boter in een pan met dikke bodem en roer het kerriepoeder en de bloem erdoor. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe. Roer totdat al het vocht is opgenomen. Voeg de slagroom toe en breng alles al roerende aan de kook. Schep de doperwtjes en de paprika erdoor en laat de ragout 7 min. zachtjes koken. Schep de kalkoen en 2/3 deel van het bieslook erdoor en warm alles goed door. Verwarm intussen de ragoutschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de ragoutschelpen op de borden en schep de ragout erin. Bestrooi met de rest van het bieslook. Serveer de schelpen direct.

Kalkoenragout met groene en rode groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoenragout
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
paprika-kalkoenragout met kaas
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenragout met cranberry s
30 min
Bekijk recept
Kalkoenragout met citroen en salie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept