Lamskoteletjes met jonge tuinkruidenwijnjus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het vlees op kamertemperatuur komen en dep het droog met keukenpapier Laat de boter in een ruime koekenpan lichtbruin worden en wacht tot het schuim bijna is weggetrokken. Schroei de koteletjes in de hete boter op een hoog vuur aan beide kanten snel dicht. Braad de koteletjes in 6-7 minuten op een matig/hoog vuur bruin en gaar. Keer ze geregeld Bestrooi de koteletjes na het bakken met zout en peper en neem ze uit de pan en houd ze warm Roer de tomatenpuree door het braadvet en laat het mengsel 1 minuut pruttelen Giet de wijn erbij, voeg de kruiden toe en laat de jus 2 minuten koken. Roer de mosterd door de jus en voeg zout en peper naar smaak toe. Lekker met een stamppotje van 1 1/2 kg gekookte aardappelen met 500 g fijngesneden rauwe raapsteeltjes, een klontje boter, een lepeltje mosterd en 150 g uitgebakken met spekjeblokjes erdoor.

Lamskoteletjes met jonge tuinkruidenwijnjus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes Met Tuinkruidenwijnjus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept