Lamsnootjes met jenever

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de lamsnootjes in een pan met dikke bodem en braad ze 3 minuten aan weerszijden goudbruin in de hete olie. Overgiet ze met jenever en flambeer onmiddellijk. Leg opzij en houd warm. Giet de jeneverbessen in de pan, samen met de room, zout, peper en laat 5 minuten stoven op middelhoog vuur. Verdeel de saus over individuele borden. Leg de lamsnootjes er bovenop en dien onmiddellijk op.

Lamsnootjes met jenever is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Komkommerschuitjes met garnalen-jeneversalade
10 min Snack
Bekijk recept
Hazenpeper
2u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsnootjes met gebakken dadels
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnootjes met rode bessengelei
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnootjes op z'n Provençaals
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnootjes Met Kleurrijke Groenten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept