Lamsschoudertje met ajuin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het schoudertje dat goed gereinigd maar niet ontbeend moet zijn, in de boter bruin laten worden. Zout en peper opdoen. In een vuurvaste- of ovenschotel zetten. Het vlees met de aardappelen omringen en het borrelglaasje water toevoegen. Laat 2 grote fijngesneden ajuinen even aanstoven, als ze bruin zijn er het vlees mee bedekken. Langzaam laten braden in de oven en dikwijls overgieten. Met gehakte peterselie bestrooien alvorens op te dienen.

Lamsschoudertje met ajuin is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Boerensalade met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Curry van tilapia met tomaten, koriander en limoen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne bolognaise met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept