Lauwwarme aardappelsalade met bietjes en Roquefort

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°. Was de bietjes; snij ze in kwarten; schik in een ovenschaal; besprenkel met de olijfolie en de azijn; bestrooi met suiker en plaats in de oven tot ze gaar en licht gekarameliseerd zijn. Boen de aardappeltjes schoon; kook ze gaar in de schil; giet af en snij grotere exemplaren doormidden. Schep de aardappelen en de raketsla door de bietjes; verbrokkel er de Roquefort over; bestrooi met de walnoten en breng op smaak met notenolie, peper en zout.

Lauwwarme aardappelsalade met bietjes en Roquefort is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept