Lavendelhoningwafeltjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Roer de boter met de gezeefde poedersuiker en meng er geleidelijk ook de gezeefde bloem met het eiwit en de honing bij. Schep het mengsel met theelepels op beboterd niet klevend bakpapier en smeer elk hoopje uit tot een een plat rondje van 5-7,5 cm doorsnee. U moet 4-6 lavendelhoning wafels per vel bakpapier kunnen maken.
- Bak de wafels 7-10 minuten tot de randen goudbruin zijn (oven op: 180?C). Haal ze uit de oven en pak de wafels zodra u ze vast kunt pakken stuk voor stuk op en rol ze losjes om het handvat van een houten lepel, zodat de wafels een konische vorm krijgen. Laat een paar minuten op een draadrekje afkoelen, verwijder dan voorzichtig het houten handvat. Zodra de wafels zijn afgekoeld, doet u ze in een luchtdicht plastic bakje tot u ze opdient met de room.

Lavendelhoningwafeltjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lavendelhoningwafeltjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Lavendelhoningwafeltjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept