Lendenbiefstuk gemarineerd in cider

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Reduceer in een pannetje de cider en de witte wijn met de bruine suiker, de sojasaus, de ciderazijn, de Dijonmosterd, de look en de geraspte gember met 1/

3. Leg de lendenbiefstuk in een rechthoekige schotel. Overgiet het vlees met de marinade. Laat het ten minste 30 min marineren. Giet de marinade af in een pannetje. Reduceer de overige 2/

3. Verwarm de grill of barbecue voor. Dep het stuk vlees droog. Rooster het 3 min aan elke zijde. Strijk het vlees in met de saus en de olie. Gebruik hiervoor een patisserieborsteltje. Rooster de lendenbiefstuk nu nog 1 min aan elke zijde. Snijd het vlees in fijne plakjes en schik ze op de borden. Overgiet met de rest van de marinade. Serveer hierbij gebakken aardappelen of aardappelen in de schil en een assortiment van geroosterde groenten.

Lendenbiefstuk gemarineerd in cider is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van witte pens en gedroogde pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met konijn en pancetta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ierse lendenbiefstuk, "gravy" saus en wortelkoekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makkelijke lendenbiefstuk met bonensalade
Bekijk recept
Lomo Saltado
Bekijk recept
Lendenbiefstuk gemarineerd in cider
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept