Licor de Café

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat 500 gr. koffie 8 dagen trekken in de rum. Doe de suiker in een pannetje en giet het water erbij. Breng aan de kook en laat het inkoken tot een dunne suikerstroop. Laat deze afkoelen en doe hem bij het koffiemengsel. Meng alles goed en giet de likeur in kleine decoratieve flesjes. Doe in elke fles wat koffiebonen en laat de likeur nog 3 weken staan voordat U hem aan het eind van een maaltijd serveert in kleine glaasjes.(Voor ong. 1.5 liter.)

Licor de Café is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Café frappé
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Café mocha
15 min-
Bekijk recept
Mangos Con Licor De Cafe
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cafe Likeur
0-10 min -
Bekijk recept

Cuarenta y tres met passievrucht
10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu
30 min + 8 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
Risotto Licor 43 Et Du Gamba`s
Voorgerecht
Bekijk recept
Portugese Sinaasappelpudding Met Licor Beirao
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept