Likeur van zwarte bessen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- rits de bessen voorzichtig van de struik. Verdeel de bessen, de blaadjes, alcohol, suiker en het water over de 6 flessen.
- Schud de flessen de eerste week dagelijks even om. Laat alles 5 ? 6 weken trekken.
- Zeef daarna de vloeistof door een passeerdoek of een koffiefilter tot hij iets mooier van kleur wordt.
- Doe de likeur in schone flessen. Bewaar ze op een donkere plek met een kurk op de flessen.

Likeur van zwarte bessen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept