Loempiaatjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de schi-take-paddestoelen in kleine stukjes. Vermeng het gehakt met het ei, vissaus, het gesnipperd pepertje en wat zout.
- Meng er vervolgens de shii-takes door, de in ringen gesneden lenteuitjes, de julienneworteltjes en de in kleine stukken gesneden bamboescheuten.
- Week de rijstvelletjes van +/- 20 cm doorsnee gedurende 5 seconden in koud water en leg ze dan op een vochtige theedoek.
- Verdeel het paddestoelmengsel over de velletjes en rol ze als een pakketje op. Kwast het laatste gedeelte in met het losgeklopte eigeel en fixeer.
- Frituur ze in plantaardige olie op 180°C goudbruin of stoom ze in ca. 5 minuten gaar.
- Serveer de loempiaatjes met fijngehakte koreander. TIP: - De loempiaatjes kunnen ook als borelhapje dienen.

Loempiaatjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige paddenstoelenloempiaatjes
30 min -
Bekijk recept
Loempiaatjes
55 min Snack
Bekijk recept
Vegetarische loempia's (Vietnam)
20 min Snack
Bekijk recept

Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige paddenstoelenloempiaatjes
30 min -
Bekijk recept
Loempiaatjes
55 min Snack
Bekijk recept
Vegetarische loempia's (Vietnam)
20 min Snack
Bekijk recept