Lunch van de boer

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
swijze: Aardappelen in de schil gaar koken, pellen en af laten koelen. Na het afkoelen in blokjes snijden. Het fijngesneden spek en de gesnipperde uien in een pan licht fruiten. Aardappelblokjes toevoegen en alles goed doorbakken. De eieren met de melk loskloppen, met zout en peper op smaak brengen,over de aardappelen gieten en op zacht vuur laten stollen. Zo nu en dan even de randen losmaken met een pannenkoeksmes, zodat de eiermassa gelijkmatig stolt. Met gehakte bieslook en tomatenpartjes garneren Hierbij past een gemengde salade met komkommer en wortel. En natuurlijk lekker knapperig bruin boerenbrood.

Lunch van de boer is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief met groenten uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept