Macadamia ijs met rozijnen

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Neem het ijs uit de diepvries en laat het een beetje zacht worden.
- Maal de noten fijn.
- Meng de noten met de rozijnen door het ijs.
- Vries het ijs weer in.
- Lekker met een toef slagroom en ...... advocaat! **Basisinfo macadamianoten:** - Inheemse Australische noot en wordt weleens de 'Koningin der noten' genoemd. Een vrij vette noot met een romige structuur en een boterachtige smaak.
- De ongezouten versie is in ijs, desserts, gebak en salades geliefd. Blanke ronde macadamianoten worden uitsluitend gepeld aangeboden en zijn macadamiamixen in notenwinkels vooral geliefd. Deze noten zijn afkomstig uit Afrika, Hawaii en Australi? en hebben een unieke verfijnde smaak.

Macadamia ijs met rozijnen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

American pancakes met Häagen-Dazs macadamia nut brittle (advertorial)
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete pasta-taartjes
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Macadamia-chocokoeken
30 min-
Bekijk recept
Risotto-notenpasteitjes met paddenstoelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept