Madeleine gebakjes voor diabeten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De poedersuiker en de beide eieren in een geschikte kom kloppen met de garde tot het geheel een schuimig mengsel wordt. Het maïszetmeel, de bloem, de gesmolten margarine en de vanillesuiker toevoegen. Het deeg vooral goed mengen. De typische Madeleine –vormpjes vullen met het beslag. Een 10-tal minuten laten bakken in een voorverwarmde oven van 175°C.

Madeleine gebakjes voor diabeten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Feesttaart, Voor Diabeten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meeuwke's Vanilleroom ook voor diabeten
0 min
Bekijk recept
Meeuwke's Kleine cakes ook voor diabeten
0 min
Bekijk recept
Meeuwke's aardbeienroom voor diabeten
0 min
Bekijk recept

Pain de Madeleine met sardientjesboter
30 min
Bekijk recept
Gehaktbal in Mexicaanse saus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene salade met pistachedressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Op de huid gebakken roodbaarsfilet met gepofte paprika
1u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept