Giet de brandewijn in een kan. Kneus de schillen, de kruidnagels en de nootmuskaat in een vijzel. Meng de rum en het oranjebloesemwater erdoor en doe het mengsel in de kan. Laat deze afgedekt 2 tot 3 weken staan op en koele plek; schud elke dag even, zodat de smaken zich vermengen. Voeg voor het overschenken de suikerstroop toe, proef op smaak en zeef de Mandarijnlikeur in decoratieve flessen. Serveer in kleine glaasjes als digestief Suikersiroop is een ingrediënt dat redelijk vaak in cocktails gebruikt wordt. Met name in cocktails die je in een shaker maakt. Wat is suikersiroop precies? Eigenlijk heel simpel: suiker en water. Kan je dat kopen? Geen idee, je kan het in ieder geval heel makkelijk zelf maken. Pak een pannetje en doe hier suiker en water in, verhouding 1 op 1. Breng het mengsel aan de kook het laat het enkele minuten zachtjes doorkoken. Haal de pan van het vuur en laat het geheel afkoelen. That's it! Suikersiroop zorgt niet alleen voor een zoete smaak, maar ook voor een schuimeffect als je het in een shaker of blender gooit...