Marokkaanse broodjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de bloem in een beslagkom zeven en in het midden een kuiltje maken. de gis daarin brokkelen, de melk toevoegen en goed vermengen. afgedekt ongeveer 10 min. laten rijzen.
  • 2 de overige ingredienten voor het deeg toevoegen en alles goed kneden. afgedekt op een warme plaats ongeveer 20 min laten rijzen.
  • 3 de oven voorverwarmen op 225 c.
  • 4 het deeg op een met bloem bestoven aanrecht tot een rechthoek van ongeveer 30 x 70 cm uitrollen. de ingedienten voor de vulling vermengen en over het deeg strijken. vanaf de lange zijde oprollen, in plakken van ongeveer 5 cm dikte snijden, en met de achterkant van een mes in het midden indrukken.
  • 5 een blakplaat met bakpapier bedekken. de broodjes op de plaat zetten en nog 10 min. laten rijzen.
  • 6 de broodjes met losgeklopt ei bestrijken en midden in de oven ongeveer 12 min. bakken.

Marokkaanse broodjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept