Marokkaanse kokostaart

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een kom de geraspte kokos met het sinaasappelsap en laat dit 20 minuten staan totdat de kokos zacht is. Voeg dan de suiker, olie en dooiers toe en meng dit door elkaar. Klopt de eiwitten stijf in een andere vetvrije schaal en spatel ze door het kokosmengsel. Giet het beslag in een ingevet rond cakeblik en bak de taart 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Stort de taart terwijl hij nog warm is ondersteboven op een schaal, het romige eimengsel dat naar de bodem is gezakt zal zich dan door het gebak verspreiden.

Marokkaanse kokostaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kokostaart met frambozen
Bekijk recept
Appel- kokostaart
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Mango-kokostaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ewouts witte chocolade-kokostaart
2 uur-
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept