Muesli-stol

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Werkwijze MUESLI MELANGE ca. 20 minuten laten weken in water (goed laten uitlekken en bewaren op kamertemperatuur). Kneding: van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen. Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden. Direct de vulling doorwerken. Deegtemperatuur: 25 graden C. Afweeggewicht: 1500 g en langsteken zoals een brood. Bolrijs: 30 minuten. Vormgeving: uitrollen zoals een stol en uitrekken tot 80 cm. Hierop een spijspil leggen van 300 g BAKAMANDELSPIJS (afgeslapt met 1 ei per kg) of AMANDELPAN en modelleren als een stol. Bestrijken met ei en afwerken met 175 gr gehakte amandelen of hazelnoten. Narijs: 30 minuten. Bakken: 25 minuten op 200 gradenC. Individuele porties kan je snijden naar gewenste grootte.

Muesli-stol is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Feeststol
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Kerststol
Bekijk recept
Mounirs perfecte ontbijt
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Luxe wentelteefjes met ijs, fruit en chocolade
25 min- Nagerecht
Bekijk recept

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met tuttifrutti en blauwe bessen
5 min
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt
Snack
Bekijk recept