Noorse 'tandoorizalm' van Geir Skeie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de asperges door ze twee minuten lang te koken en zet ze vervolgens weg in ijskoud water. Meng de appelazijn met de suiker en voeg er de room aan toe. Snijd de sla en de komkommer. Meng met de saus en kruid met peper en zout. Doe dit net voor het opdienen, zodat de sla niet zacht wordt. Maak de zalmfilet schoon. Bestrooi met tandoorikruiden, zout en suiker en leg de vis op de grill met de huid naar beneden. Leg het deksel erop indien de barbecue daarover beschikt. Laat de zalm 6 tot 8 minuten bakken (hij moet binnenin rosé blijven; controleer met behulp van een mes). Giet wat olijfolie over de asperges en grill ze gedurende drie minuten. Besprenkel met wat citroensap en kruid naar wens met peper en zout. Gegrilde Noorse zalm met citroen, koeskoes en raita van Geir Skeie Met dank aan Micmac voor dit recept

Noorse 'tandoorizalm' van Geir Skeie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Aspergepakketje met zalm
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte zalm en rucola-tuinkersboter
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Noorse garnalen in rode wijnsaus:
0 min
Bekijk recept