Notenkoffie-ijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak dit nagerecht een dag van tevoren klaar. Klop de eierdooiers met de suiker los, klop het nu op hoge snelheid goed door. Klop de slagroom halfstijf en vermeng het met hazelnootpasta, koffie, noten en Bourbon. Schep dit luchtig door het eiermengsel. Doe het geheel in een schaal en zet het minstens 24 uur in de diepvriezer. Voor gebruik het gerecht op een plank storten en in plakken snijden.

Notenkoffie-ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Notenkoffie Ijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Notenkoffie Ijs
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept